Hållbarhet & Värderingar

Vi brinner djupt för hållbarhet och socialt ansvar, där av är det ytterst viktigt för oss på Drömbostaden att bidra till en grön och hållbar stadsutveckling genom att bygga miljömedvetna och attraktiva bostäder.

Grunden för vårt hållbarhetsarbete handlar om att erbjuda ett långsiktigt och hållbart fastighetsägande. För oss är det inte enbart viktigt att skapa estetiskt tilltalande bostadskoncept utan det ska även vara socialt hållbara och miljövänliga bostäder.

Vi har miljö och miljövänlighet i ständig fokus och strävar alltid efter att sänka energiförbrukningen i våra bostäder och bygga så klimatsmarta bostadskoncept som möjligt.  I framtiden kommer vi kunna erbjuda bostäder med solceller och laddningsstationer för elbilar, för att ytterligare ta ett steg närmre moderna nollenergihus med tidlös arkitektur.

Värderingar

Engagemang: Genom en enorm passion för design och innovation inspireras vi att skapa det mest unika boendekoncept på marknaden.

Hållbarhet: Vårt hållbarhetsarbete grundar sig i att erbjuda ett långsiktigt och hållbart fastighetsägande.

Kvalitet: Högkvalitativt materialval och ett fackmannamässigt utföranande med fokus på detaljer är två viktiga grundstenar i vårt arbete.

Perfektion: Tidlös design, detaljer utan kompromisser och enastående arkitektur är det som kännetecknar våra boendekoncept.