Hyr Personalen av oss!

Personaluthyrning av kvalificerad personal

Vi brukar beskriva oss som ett lite mindre och lite erfarnare bemanningsföretag som alltid försöker vara personliga, snabba och flexibla. Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade konsulter med rätt kvalifikationer.

Allt ingår – även den korta startsträckan

Glöm bekymmer i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. Och i personaluthyrning med hjälp av oss på Drömbostaden ingår allt från försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det kommer att kosta att ta in extrapersonal.

Toppa ditt arbetslag med talanger fån Andara – en person eller ett helt team

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person eller en hel avdelning – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till normalläge igen. Personaluthyrning när den är som bäst!

Du kan hyra först och sedan ta över anställningen själv

Vi har lång erfarenhet av att matcha små och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största företag och att hyra personal från andra bemanningsföretag kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Många fördelar med att hyra personal

En av fördelarna med att hyra personal är att du alltid har just den bemanning du behöver – varken mer eller mindre. Vi hjälper dig när din personal är ledig, på utbildning eller när du har behov av att snabbt öka bemanningen till exempel i stället för övertid eller vid produktionstoppar.

Ta del av vårt fantastiska team så hjälper vi dig och ditt företag att växa, kontakta oss för mer information och för att få en offert!

Sidan uppdaterad 2021