Om oss

Drömbostaden är ett mindre och mer personligt företag som arbetar med att skapa unika, nyckelfärdiga boendekoncept där arkitektur, design och en förståelse för hur människor vill leva och bo alltid står i fokus. Vår yttersta strävan är att tillmötesgå den moderna människans anspråk och behov av funktionella, tidlösa och klimatsmarta bostäder med huvudfokus på de södra delarna av Sverige.

Idéen bakom Drömbostaden föddes då vi efter många års erfarenhet inom branschen bestämde oss för att starta ett företag som satsar på bostäder präglade av funktionalitet, design och detaljer utan kompromisser. Företagets första spadtag togs år 2017 och vi har sedan starten lagt stor vikt vid att etablera och förädla kontakter med noggrant utvalda underentreprenörer inom respektive yrkesområde.

Detta har resulterat i en rad pågående projekt som involverar hela processen från markförvärv till planering och uppförande av tidlösa drömbostäder. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt internationella handelsnätverk för att kunna erbjuda stor variation av material till högsta möjliga kvalité.

MARKNAD & ORGANISATION

Drömbostade köper, utvecklar och säljer råvindar och lägenheter samt uppför hus i de mest attraktiva delarna av södra Sverige. Vi bedriver vår verksamma främst inom nyproduktion och konvertering.

GRUNDSTENAR

Kärnan i vår identitet är en brinnande passion för arkitektur och modern design samt en djupgående förståelse för hur människor vill leva och bo. När vi skapar våra boendekoncept är valet av material samt ett gediget hantverk alltid i centrum. Även konst spelar en viktig del i vår kreativa arbetsprocess och är en ständig källa till inspiration.

HÅLLBARHET

En självklar del av i vår verksamhet är hållbarhet och socialt ansvar, det är något som vi brinner djupt för. Genom att skapa miljömedvetna och attraktiva bostäder bidrar vi till en grön och hållbar stadsutveckling.

SAMMARBETA MED OSS

Drömbostaden letar kontinuerlig efter nya, intressanta och kompetenta samarbetspartners som kan bidra med kreativa lösningar och nytänkande, samtidigt som det hjälper oss att växa och skapa unika boendekoncept i södra Sverige.