Grundstenar

Vision

Vi ska skapa de mest tidlösa och funktionella bostäderna på marknaden. Varje boendekoncept kommer vara unikt i sitt slag med en fingertoppskänsla för design och ett öga för detaljer. Drömbostaden ska vara det självklara förstahandsvalet för den som värdesätter kvalité och design.

Affärsidé

Drömbostaden ska erbjuda de mest unika och tidlösa boendekoncept på marknaden, genom att ta ett helhetsgrepp om hela boendeupplevelsen från design och arkitektur, till hållbara och funktionalitet.

Mål

Drömbostadens målsättning är att ha en organisk tillväxt, vårt mål är att årligen dubbla vår omsättning för att därefter återinvestera i nya större projekt, utan några som helst kompromisser när det kommer till design, kvalitet och hållbarhet. Vi vill på långsikt skapa ett starkt varumärke som förknippas med kvalitativa, funktionella och miljövänliga designbostäder.

Identitet

Kärnan i vår identitet är våra värderingar engagemang, hållbarhet, kvalitet och perfektion, tillsammans men en brinnande passion för arkitektur och modern design. När vi skapar våra boendekoncept är valet av material, ett gediget hantverk samt en djupgående förståelse för hur människor vill leva och bo alltid i centrum. Genom att kombinera dessa faktorer skapar vi en unik miljö där drömmar blir verklighet.